Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος μας συμμετέχει στην 4ωρη στάση εργασίας που κήρυξε η Π.Ο.Ε. ΥΠ.ΠΟ την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014 από 08:00π.μ έως 12:00μ.μ. 

Την ημέρα αυτή συζητείται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή της Ομοσπονδίας καθώς και άλλων ομοσπονδιών, κατά τις διαθεσιμότητας. Θεωρούμε ότι η διαθεσιμότητα θα δημιουργήσει τεράστια κενά σε επιστημονικό, φυλακτικό, εργατοτεχνικό και προσωπικό καθαριότητας. Γι’ αυτό το λόγο παραμένουμε σταθερά και αγωνιστικά αντίθετοι σε αυτή. Τα υπάρχοντα κενά, θα πρέπει να καλυφθούν από Δημόσιους Υπαλλήλους που βρίσκονται ήδη σε καθεστώς κινητικότητας και κατά προτεραιότητα, από τους συναδέλφους του Υπουργείου μας.

Επίσης, υπάρχει δικαστική διαμάχη του Πανελληνίου Συλλόγου Εργατοτεχνιτών, ο οποίος έχει κάνει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας στο Δημόσιο.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠ.ΠΟ. Β. Ελλάδος, καλεί όλους τους συναδέλφους σε μαζική και δυναμική συμμετοχή στη στάση εργασίας, όπως και στη συγκέντρωση που θα γίνει στις 7/02/14, ώρα 11:00 π.μ στο χώρο μπροστά από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου και θα επιδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Υπουργό.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Δημοσίευση σχολίου