Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Οι απεργιακές κινιτοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ στη Θεσσαλονικη
Χιλιάδες διαδηλωτές, συμμετείχαν σήμερα μαζικά και δυναμικά στην μεγαλειώδη απεργιακή συγκεντρώση, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη , στο πλαίσιο της 48ωρης Απεργίας Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Η μαζική συμμετοχή στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις αναδεικνύει, για ακόμα μία φορά, την αντίσταση της ελληνικής Κοινωνίας μπροστά στην αναλγησία όλων εκείνων που εμμένουν στην ίδια σκληρή, αντιλαϊκή, αντεργατική και ταυτόχρονα αναποτελεσματική και αδιέξοδη πολιτική.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μαζί με όλες τις Οργανώσεις του Συνδικαλιστικού Κινήματος στο Δημόσιο Τομέα έστειλαν και σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013, μήνυμα καθαρό, δυναμικό και αδιαπραγμάτευτο τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στην Τρόικα ότι είναι αποφασισμένοι να βάλουν φραγμό στο ξεπούλημα των Υπηρεσιών της Υγείας, της Παιδείας,του Πολιτισμού, της Πρόνοιας και της Ασφάλισης, να ανατρέψουν την πολιτική της διάλυσης συνολικά του Δημοσίου Τομέα, καθώς και την πολιτική της κατάργησης των μισθολογικών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων και των απολύσεων-διαθεσιμοτήτων.

Οι εργαζόμενοι στον πολιτισμό στη Θεσσαλονίκη σήμερα δήλωσαν παρόν. Μια από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις των τελευταίων χρόνων . Τα ποσοστά απεργίας στις υπηρεσίες του Υπουργείου και στη Β. Ελλάδα ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας
Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι στο ΥΠ.ΠΟ.Α θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τους αγώνες μαζί με τους εργαζόμενους στον Ιδιωτικό Τομέα, τους άνεργους και τα άλλα στρώματα της κοινωνίας.
Στη Θεσσαλονίκη η Αστυνομία "χτύπησε" τους ειρηνικούς διαδηλωτές με ξύλο, χημικά και κρότου λάμψης στο ύψος της οδόυ Δωδεκαννήσου. Μετά την καταστολή η πορεία της Θεσσαλονίκης κατευθύνθηκε προς την παραλιακή λεωφόρο. Πνιγμένο στα χημικά ήταν μέχρι αργά το απόγευμα το κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Ο αγώνας δεν σταματά εδώ. Θα συνεχίζουμε ενωμένοι για την ανατροπή αυτών των πολιτικών που οδηγούν σε μια πρωτοφανή ανθρωπιστική καταστροφή!
thessaloniki


«Χιλιάδες κόσμου στην πορεία της Θεσσαλονίκης. Η πορεία στρίβει στη Βενιζέλου προς παραλία», διαβάζουμε στον χρήστη του twitter που ανάρτησε την εντυπωσιακή φωτογραφία που βλέπετε! - See more at: http://www.tsantiri.gr/koinonia/ikona-antifasistiki-laothalassa-sti-thessaloniki-megaliodis-d

Αύριο, Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013


Συμμετέχουμε μαζικά στη 2η ημέρα Πανδημοσιοϋπαλληλικής Απεργίας


ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΔημοσίευση σχολίου